Met wie
Ik laat me in mijn werk leiden door oprechte interesse. Samen met mijn cliënten zoek ik naar wat iemand al wel bezit, maar wat ten dele nog verborgen ligt.

Ik werk graag samen met andere kleinschalige bedrijven, ieder met zijn of haar eigenheid, om  zo tot een goed afgestemd aanbod voor uw vraag te komen.

Continuïteit en kwaliteit
Ik heb een eenpersoons bedrijf. Dit is een bewuste keuze. Op deze manier blijf ik van het begin tot het eind betrokken bij u als klant. Grote betrokkenheid, korte lijnen - “wie u spreekt is wie u krijgt” - zijn de voordelen van een klein bedrijf.

Om de continuïteit en kwaliteit voor u te garanderen werk ik samen met een aantal andere kleinschalige bedrijven. In feite hebt u dus te maken met een netwerkbedrijf van zelfstandige trainers, trainingsacteurs en professionals met creatieve trainingsmethodieken. Op deze manier ontstaat er een synergie en krijgt u de juiste expertise bij uw vraag.

 

Als trainer, opleider en supervisor houd ik mij aan de gedragscode zoals die omschreven is door de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches (LVSC)

De websites van mijn samenwerkingspartners zijn:
 

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen:
 

lvsc
nvo2
gcoach
crkbo