Met wie
Ik laat me in mijn werk leiden door oprechte interesse. Samen met mijn cliënten zoek ik naar wat iemand al wel bezit, maar wat ten dele nog verborgen ligt.

Continuïteit en kwaliteit
Ik heb een eenpersoons bedrijf. Dit is een bewuste keuze. Op deze manier blijf ik van het begin tot het eind betrokken bij u als klant. Grote betrokkenheid, korte lijnen - “wie u spreekt is wie u krijgt” - zijn de voordelen van een klein bedrijf.

Om de continuïteit en kwaliteit voor u te garanderen werk ik samen met een aantal andere kleinschalige bedrijven, ieder met zijn of haar eigenheid omzo tot een goed afgestemd aanbod op uw vraag te komen. In feite hebt u dus te maken met een netwerkbedrijf van zelfstandige trainers, trainingsacteurs en professionals met creatieve trainingsmethodieken. Op deze manier ontstaat er een synergie en krijgt u de juiste expertise bij uw vraag.

Sinds 2012 werk ik met Ad van Oorschot en Patricia Bender samen onder de paraplu: Triptiek samenwerkings-ontwikkeling. www.triptiek.nu

 

Als trainer, opleider en supervisor houd ik mij aan de gedragscode zoals die omschreven is door de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches (LVSC)

De websites van mijn samenwerkingspartners zijn:
 

Ik ben aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen:
 

lvsc
crkbo